Gandacii de bucatarie la bloc

De foarte multe ori ne lovim  de problema gandacilor de bucatarie atunci cand locuim la bloc. Cum sa procedam sa scapam de ei? Cum executam dezinsectia in asa fel incat sa eliminam problema?

1. Dezinsectie cu produse din comert pe principiul "Do it Yourself". Varianta  extrem de daunatoare pentru sanatate pe termen lung daca nu folositi mijloace de protectie respiratorie. Aplicarea insecticidelor trebuie facuta purtand masca de protectie respiratorie, ochelari si manusi din nitril. Obligatorie repetarea tratamentului in intervalul 14-21 de zile. Aplicarea insecticidului se va face  dupa terminarea operatiunilor de curatenie. Se vor elibera dulapuri, sertare, debarale din bucatarie si se va aplica insecticidul in toate aceste zone.  Vesela, oale, cratiti si tacamurile vor   fi scoase si depozitate in alta camera.

2.Dezinsectie chemand "specialistul" cu pompa si halat. Varianta mai putin daunatoare sanatatii noastre pentru ca nu mai aplicati dvs direct insecticidul. Dar "specialistul" pulverizeaza insecticidul si pleaca. Dvs ramaneti cu insecticidul aplicat si un miros care persista. Nu aveti voie sa spalati. Nu puteti pune vasele la loc pentru ca vor intra in contact cu insecticidul.

3. Varianta noastra - http://dezinsectie-ieftina.ro/page.php?id=11&s1=51

 

DE RETINUT !!!

Dezinsectia facut in subsol diminueaza dar nu elimina infestarea din apartament. Pentru eliminarea definitiva a problemei gandacilor de bucatarie ideal este realizarea concomitenta a dezinsectiei in subsol cu cea din apartament. Doar dezinsectia subsolului trebuie repetata in intervalul 14-21 de zile. In apartament este  suficienta o singura dezinsectie cu gel.

Contact rapid

Str.Papadiei nr.14, Sector 3, Bucuresti

Mobil: +40730.922.639;
Tel: (+4031) 817.75.60,
Fax:
(+4031) 817.75.60

contact@dezinsectie-ieftina.ro

Oferta speciala